Hoe kom ik met u in contact?

U kunt contact met mij opnemen door een telefonische of videocall te plannen om de mogelijkheid van samenwerking te bespreken. Voordat u zich aanmeldt, is het verstandig om na te vragen of er op dit moment een wachtlijst is, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Als u klaar bent om verder te gaan, volgt u gewoon de kennismakingsprocedure, waarbij u een intakegesprek heeft, een plan opstelt en daarna volgen er regelmatig sessies met de coach om uw doelen te behalen. Ik ben er om u te helpen bij elke stap van de weg.

Als u besluit om met mij samen te werken, stel ik een plan op met duidelijke doelen en afspraken. We spreken ook af hoe vaak we met elkaar zullen afspreken en hoe de betaling zal verlopen. We hebben regelmatig contact om te praten over uw vorderingen en om eventuele problemen aan te pakken die zich voordoen. Zie onze samenwerking als een partnerschap en wees open en eerlijk over wat u nodig heeft om te slagen.

Neem gerust contact met mij op als u nog vragen heeft.

Via deze link kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Translate »