Hoe kom ik met u in contact?

Ik weet dat je een druk schema hebt, maar ik wil je graag uitnodigen om even een moment te nemen en te overwegen hoe we samen kunnen werken om je voetbalcarrière naar een hoger niveau te tillen. Laten we een telefoongesprek of videocall plannen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Maar voordat je dat doet, check even of er een wachtlijst is. Ik wil je niet laten wachten, maar ik wil je ook de beste service bieden.

Als je klaar bent om deze reis met mij te beginnen, dan is de eerste stap een kennismakingsgesprek. We zullen samen een plan opstellen dat aansluit bij jouw doelen en ambities. Daarna hebben we regelmatig sessies om je voortgang te bespreken en je dichter bij je doelen te brengen. Ik ben er voor je, elke stap van de weg, om je te helpen en te ondersteunen.

Als je besluit om met mij samen te werken, dan gaan we een partnerschap aan. We zullen duidelijke doelen en afspraken maken, en bespreken hoe vaak we elkaar zullen zien en hoe de betalingen zullen verlopen. We zullen regelmatig contact hebben om je voortgang te bespreken en eventuele uitdagingen aan te pakken. Wees open en eerlijk met mij, want alleen dan kunnen we samen succes behalen.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik ben hier om je te helpen.

Klik op onderstaande om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te zien hoe we samen je voetbalcarrière kunnen verbeteren.

Neem gerust contact met mij op als u nog vragen heeft.

Via deze link kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Translate »