Ik werk vanuit mijn passie

Even voorstellen… Mijn naam is Julian Groenendijk, oprichter en sinds 2010 de drijvende kracht achter Voetbal Mental Coaching™. Ik heb een diepgaande passie voor de prachtige sport die voetbal is. Ik zie het niet alleen als een spel van snelheid, kracht en techniek maar zeker ook als een mentaal spel waarin mindset, zelfvertrouwen, concentratie en het omgaan met druk cruciaal zijn.

In mijn werk als mental coach, richt ik me op het versterken van de mentale en emotionele vaardigheden van profvoetballers, met als doel hun prestaties op het veld te optimaliseren. Ik geloof dat mental coaching niet alleen bedoeld is voor spelers die ergens mee worstelen, maar absoluut ook voor spelers die al succesvol zijn en hun spel naar een hoger niveau willen tillen.

Ik ben ervan overtuigd dat mental coaching een essentieel onderdeel is van de algehele ontwikkeling van een profvoetballer. Het draagt bij aan het versterken van het zelfvertrouwen, het leren omgaan met druk en stress, het verbeteren van de concentratie, het stellen en nastreven van doelen, en het veerkrachtig omgaan met tegenslagen.

In mijn praktijk zie ik keer op keer hoe mental coaching bijdraagt aan de algehele groei en ontwikkeling van een profvoetballer. Het is deze groei en de prestatieverbeteringen die op natuurlijke wijze leiden tot een verhoogde waarde voor de voetballer.

Ik ben gepassioneerd over het helpen van voetballers om hun volledige potentieel te bereiken en hun waarde aanzienlijk te verhogen, zowel op het veld als op de transfermarkt. Door de combinatie van mijn ervaring in de psychologie van voetballers en mijn passie om hen te helpen groeien, ben ik in staat om een unieke en holistische benadering van mental coaching te bieden die verder gaat dan alleen het fysieke en technische aspect van het spel.

Het is mijn missie om Voetbal Mental Coaching™ tot een referentiepunt te maken in de voetbalwereld. Ik streef ernaar om elke dag weer een verschil te maken in het leven en de carrière van de voetballers met wie ik werk. Mijn toewijding aan deze missie stelt de spelers die ik begeleid in staat om te profiteren van een mental coaching aanpak die steeds meer erkenning krijgt in de wereld van het voetbal en daar ben ik enorm trots op.

 

handtekening_vmc-1
Translate »